GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Cengiz Topel Ortaokulu

Hüseyin KARABULUT - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Hüseyin KARABULUT ilk ve orta öğrenimini Gaziantep´te tamamladı. 2010 yılında Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü kazandı ve 2014 yılında mezun oldu. 2014 yılında Necibe Nalkıran Ortaokuluna beden eğitimi öğretmeni olarak atanmıştır. Bu kurumda öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2019 yılında Şehit Cengiz Topel Ortaokuluna müdür olarak atanmıştır ve halen bu görevi sürdürmektedir. 2021 yılında Gaziantep Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilimi Dalı´nda tezli yüksek lisans programına başladı. Yüksek lisans programından 2022 temmuz ayında mezun oldu. Şahinbey kaymakamlığı tarafından adına düzenlenmiş 2 adet üstün başarı belgesi mevcuttur.